Uitvaartassistentie

Vanuit onze branche krijgen we met enige regelmaat de vraag naar extra ondersteuning bij het regelen en uitvoeren van uitvaarten. Om aan deze toenemende behoefte te voldoen ​hebben wij onze dienstverlening hiermee uitgebreid.

Deze dienstverlening kunnen we aanbieden op zowel incidentele als structurele basis. We kunnen u op diverse manieren ondersteunen, zodat u zich volledig kunt richten op het uitvoeren van de uitvaart. Bij deze vorm van dienstverlening kunt u denken aan het begeleiden van rouwbezoeken, ontvangen van gasten, controle thuisopbaring, of zelfs tijdelijke waarneming.

Maaike Geerdink vervult naast de functie als rouw-, verlies- en stervensbegeleider de uitvaartverzorging en assistentie binnen Van Kleef Vervoer.

Maaike: Een goed afscheid helpt bij het rouwproces. Betrokken en meedenkend, ondersteun ik u op een professionele manier. 

Onder de link rouw-, verlies- en stervensbegeleiding kunt u zien waarin ik u naast uitvaartverzorging en -assistentie nog meer in kan begeleiden en bijstaan.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie over ​deze dienstverlening? Neem dan contact met ons op, graag kijken we met u mee hoe we u van dienst kunnen zijn.